• Альбумін Ovasil Великобританія 90% (кондитерський) 500g!

Альбумін Великобританія 90%
Vip якості !
Ідеально підходить для кондитерки !

Альбумін – це очищена форма яєчного білка в порошку. Сухий яєчний білок (альбумін) виготовляється шляхом сепарації, ферментації, пастеризації і розпилювальної сушки. 1кг альбуміну замінює 316 білків курячих яєць. Використовується альбумін в кондитерському і рибопереробному виробництві, а також для виготовлення дієтичного та спортивного харчування.
Альбумін застосовується для виготовлення айсингу. Айсинг із сухого білка збивати 6-7 хвилин. 15г альбуміну необхідно розвести в 85г води кімнатної температури і замочити на кілька годин. Потім альбумін потрібно процідити через ситечко, щоб виключити нерозчинені грудочки. 90г готового альбуміну потрібно додати в 460г цукрової пудри. Лимонна кислота не потрібна, так як альбумін вже стабільна структура. Айсинг-маса не повинна бути занадто рідкою, щоб при відсадженні не розпливалася і не втрачала форму, але і не дуже густою, щоб без зайвих зусиль видушувалася з корнетика і при відсадженні не рвалася.
1 чайна ложка – 4 грами альбуміну
1 столова ложка – 14 грамів альбуміну

13.01.2024-01.01.2026!

Написати огляд

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший

Альбумін Ovasil Великобританія 90% (кондитерський) 500g!

  • Артикул: Ovosil
  • Наявність: В наявності
  • 459.00 грн.

  • Без ПДВ: 459.00 грн.

Теги: альбумін кондитерський